Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"food-grade ingredients"'
Autor:
Cristina Blanco-Llamero, Joel Fonseca, Alessandra Durazzo, Massimo Lucarini, Antonello Santini, Francisco J. Señoráns, Eliana B. Souto
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2318 (2022)
Nutraceuticals have gained increasing attention over the last years due to their potential value as therapeutic compounds formulated from natural sources. For instance, there is a wide range of literature about the cardioprotective properties of omeg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca13fdc5104149c8b03772fa3cf8b8f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Catarina Guedes, Ana A. Matias, F. Xavier Malcata, Manuela Pintado, Maria S. Gião, Catarina M.M. Duarte, Ana V.M. Nunes
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Faster and more selective extraction methods are urged to recover food-grade pigments and antioxidants from microalgae – which do not resort to food-incompatible and environment-unfriendly solvents. Hence, this study ascertained the influence of pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2f656c4de823cbbad0265cfcd7323e4e
https://hdl.handle.net/10400.14/9940
https://hdl.handle.net/10400.14/9940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.