Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"food-grade emulsifiers"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yuan Liu, Zhen-Cheng Wei, Yuan-Yuan Deng, Hao Dong, Yan Zhang, Xiao-Jun Tang, Ping Li, Guang Liu, Ming-Wei Zhang
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 3, p 458 (2020)
The improvement of food-grade emulsifiers in the properties and stability of complex emulsion has attracted much interest. In this study, the effects of six food-grade emulsifiers with a hydrophilic−lipophilic balance (HLB) range of 3.4−8.0 on a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90b04fdeb82245baa8cb0809e9cf068e
Autor:
Hao Dong, Zhencheng Wei, Yan Zhang, Yuanyuan Deng, Li Ping, Guang Liu, Mingwei Zhang, Tang Xiaojun, Yuan Liu
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 3, p 458 (2020)
Molecules
Volume 25
Issue 3
Molecules
Volume 25
Issue 3
The improvement of food-grade emulsifiers in the properties and stability of complex emulsion has attracted much interest. In this study, the effects of six food-grade emulsifiers with a hydrophilic&ndash
lipophilic balance (HLB) range of 3.4&nd
lipophilic balance (HLB) range of 3.4&nd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food enrichment with omega-3 fatty acids
Food enrichment with omega-3 fatty acids, 2013, 978-0-85709-428-5. ⟨10.1533/9780857098863.2.150⟩
Food enrichment with omega-3 fatty acids, 2013, Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, 978-0-85709-428-5. ⟨10.1533/9780857098863.2.150⟩
Food enrichment with omega-3 fatty acids, 2013, 978-0-85709-428-5. ⟨10.1533/9780857098863.2.150⟩
Food enrichment with omega-3 fatty acids, 2013, Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, 978-0-85709-428-5. ⟨10.1533/9780857098863.2.150⟩
This chapter reviews the use of emulsifiers in delivery systems and foods enriched in omega-3 fatty acids. It begins by explaining the reasons why emulsifiers are required for formulation and stabilization of various multiphase systems, the focus bei
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f9fc92bd66e5052bb508a408c9112aa7
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01867994
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01867994
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.