Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"food-borne bacterial pathogens"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Food safety has become an important public health issue worldwide. However, conventional methods for detection of food-borne pathogens are complicated, and labor-intensive. Moreover, the sensitivity is often low, and it is difficult to achieve high-t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/264e7c9a217441718bf2643e934fde54
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 28, Iss 1, Pp 459-464 (2021)
Food-borne drug-resistant bacteria have adverse impacts on both food manufacturers and consumers. Disillusionment with the efficacy of current preservatives and antibiotics for controlling food-borne pathogens, especially drug-resistant bacteria, has
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 2, Iss 1 (5) بهار, Pp 63-73 (2012)
Ever-increasing public debates over the adverse effects that may result from exposure to the chemical preservatives have enhanced the interests for the consuming of preservative-free foods or at least the product containing natural preservatives. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e3875a822134202a99caafda062956f
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences
Food-borne drug-resistant bacteria have adverse impacts on both food manufacturers and consumers. Disillusionment with the efficacy of current preservatives and antibiotics for controlling food-borne pathogens, especially drug-resistant bacteria, has
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Food safety has become an important public health issue worldwide. However, conventional methods for detection of food-borne pathogens are complicated, and labor-intensive. Moreover, the sensitivity is often low, and it is difficult to achieve high-t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Contamination and Food Degradation: Handbook of Food Bioengineering Series
Multiple-locus variable-number of tandem-repeats analysis (MLVA) has emerged as a valuable method for subtyping foodborne pathogens and has been adopted in many countries as a critical component of their laboratory-based surveillance. MLVA can be use
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79d9425b636ad35aed088db3d04da164
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811515-2.00014-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811515-2.00014-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.