Zobrazeno 1 - 10
of 2 104
pro vyhledávání: '"food-borne bacterial pathogens"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Saudi Journal of Biological Sciences January 2021 28(1):459-464
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry December 2019 12(8):1994-2006
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products July 2019 133:409-413
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Food safety has become an important public health issue worldwide. However, conventional methods for detection of food-borne pathogens are complicated, and labor-intensive. Moreover, the sensitivity is often low, and it is difficult to achieve high-t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/264e7c9a217441718bf2643e934fde54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 12, Iss 8, Pp 1994-2006 (2019)
In this study, size and shape controlled biogenic synthesis of gold nanoparticles and their antibacterial activity against food borne bacterial pathogens were investigated. Synthesis of gold nanoparticles was carried out using two medicinally importa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd53e28a78f5427ebaa17439b888ec7f