Zobrazeno 1 - 10
of 5 100
pro vyhledávání: '"food substitutes"'
Autor:
Fuentes, Christian1,2 (AUTHOR) christian.fuentes@ism.lu.se, Fuentes, Maria2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Marketing Management. Jun2017, Vol. 33 Issue 7/8, p529-555. 27p.
Autor:
Kathrin Gemesi, Sophie Laura Holzmann, Birgit Kaiser, Monika Wintergerst, Martin Lurz, Georg Groh, Markus Böhm, Helmut Krcmar, Kurt Gedrich, Hans Hauner, Christina Holzapfel
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 22, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background In many people, stress is associated with changes in eating behaviour. Food products consumed during stress (comfort foods) are often unhealthy. It is rather unknown what comfort foods are consumed in Germany and what healthier fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39d3364b16b2476483bcc032f228cbbd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Chiao‐An1 (AUTHOR), Onyeaka, Helen1 (AUTHOR) h.onyeaka@bham.ac.uk, Miri, Taghi1 (AUTHOR), Soltani, Fakhteh1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Dec2024, Vol. 89 Issue 12, p8231-8247. 17p.
Autor:
Achananuparp, Palakorn, Weber, Ingmar
In this paper, we explore the problem of identifying substitute relationship between food pairs from real-world food consumption data as the first step towards the healthier food recommendation. Our method is inspired by the distributional hypothesis
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1607.08807
Autor:
Foumani Moghadam, Mohammad Reza Shadmand1 Mrsh13713@gmail.com, Aryayirad, Sanaz1
Publikováno v:
Journal of Nutrition, Fasting & Health. 2022 Supplement, Vol. 10, p208-208. 1/3p.
Autor:
Vásquez Zárate, G. Angélica1 angelica.vasquezzarate@alum.uca.es
Publikováno v:
Historia y Memoria. jul-dic2023, Issue 27, p107-133. 27p.
Autor:
Wang, Xiaobing1 (AUTHOR), Lei, Xinyuan2 (AUTHOR), Ren, Yanjun3 (AUTHOR), Yu, Jianyu4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Economic Development & Cultural Change. Oct2024, Vol. 73 Issue 1, p381-422. 42p.
Autor:
DESAI, DEVEN R.
Publikováno v:
Wisconsin Law Review; 2024, Vol. 2024 Issue 6, p1749-1822, 74p