Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"food structure design"'
Autor:
Fabio Valoppi, Melissa Agustin, Felix Abik, Danila Morais de Carvalho, Jaison Sithole, Mamata Bhattarai, Jutta J. Varis, Anis N. A. B. Arzami, Elli Pulkkinen, Kirsi S. Mikkonen
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
While the world population is steadily increasing, the capacity of Earth to renew its resources is continuously declining. Consequently, the bioresources required for food production are diminishing and new approaches are needed to feed the current a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e504ef7a10844b7bb97ad37566bdfc6c
This singular text aims to strengthen the scientific understanding of food product design and engineering, and to stimulate and accelerate the development of innovative, complex and highly structured products and suitable production processes. By gat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___02017::a7a6ca9a3194630f871497cd87356686
https://ciencia.ucp.pt/en/publications/c235e694-6773-4442-86a5-ce6a3f29a7f6
https://ciencia.ucp.pt/en/publications/c235e694-6773-4442-86a5-ce6a3f29a7f6
This singular text aims to strengthen the scientific understanding of food product design and engineering, and to stimulate and accelerate the development of innovative, complex and highly structured products and suitable production processes. By gat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::0335b66f237f057f7af2eae9949d2074
https://hdl.handle.net/1822/77166
https://hdl.handle.net/1822/77166
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems. 5
While the world population is steadily increasing, the capacity of Earth to renew its resources is continuously declining. Consequently, the bioresources required for food production are diminishing and new approaches are needed to feed the current a
Autor:
Valoppi, Fabio, Agustin, Melissa B., Abik, Felix, Carvalho, Danila Morais de, Sithole, Jaison, Bhattarai, Mamata, Varis, Jutta Johanna, Arzami, Anis, Pulkkinen, Elli Eva, Mikkonen, Kirsi S.
Publikováno v:
Valoppi, F, Agustin, M B, Abik, F, Carvalho, D M D, Sithole, J, Bhattarai, M, Varis, J J, Arzami, A, Pulkkinen, E E & Mikkonen, K S 2021, ' Insight on current advances in food science and technology for feeding the world population ', Frontiers in Sustainable Food Systems, vol. 5, 626227 . https://doi.org/10.3389/fsufs.2021.626227
While the world population is steadily increasing, the capacity of Earth to renew its resources is continuously declining. Consequently, the bioresources required for food production are diminishing and new approaches are needed to feed the current a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katharina Pälchen, Ben Van den Wouwer, Dorine Duijsens, Marc E. Hendrickx, Ann Van Loey, Tara Grauwet
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 2; Pages: 206
Foods, Vol 11, Iss 206, p 206 (2022)
Foods
Foods, Vol 11, Iss 206, p 206 (2022)
Foods
Processing results in the transformation of pulses' structural architecture. Consequently, digestion is anticipated to emerge from the combined effect of intrinsic (matrix-dependent) and extrinsic (processed-induced) factors. In this work, we aimed t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.