Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"food structure design"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-Being ISBN: 9780323855136
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2c6715dea2899ba05b1fad9a0e33490b
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85513-6.00015-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85513-6.00015-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Progress in Lipid Research. 68:109-118
Dietary fats and oils are an important component of our diet and a significant contributor to total energy and intake of lipophilic nutrients and bioactives. We discuss their fate in a wide variety of engineered, processed and naturally-occurring foo
Brazil is the country with the greatest biodiversity on the planet and a major producer of food. Tropical fruits, especially natives from Brazil, may contain considerable amounts of carotenoids that have antioxidant, anti-inflammatory, provitamin A a
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da USPUniversidade de São PauloUSP.
Brazil is the country with the greatest biodiversity on the planet and a major producer of food. Tropical fruits, especially natives from Brazil, may contain considerable amounts of carotenoids that have antioxidant, anti-inflammatory, provitamin A a
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2022, Vol. 43 Issue 15, p1-20, 20p
This Special Issue gathers selected contributions from the 1st Congress on Food Structure Design, covering most of the topics described above.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::6a7a5a4eb63182fa9f375d8227680cc3
https://hdl.handle.net/1822/40169
https://hdl.handle.net/1822/40169