Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"food specific IgE"'
Autor:
Priyanka Dadha, PhD, Sai Nimmagadda, MD, Carina Venter, PhD, RD, Ruchi Gupta, MD, MPH, Putcha Uday Kumar, MD, Christopher M. Warren, PhD
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: Global, Vol 3, Iss 2, Pp 100204- (2024)
Background: Research on reported food-related triggers of atopic disease in South Asian adults is lacking despite the region’s large population and the global significance of allergic diseases. Objectives: The study aimed to identify prevalent loca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a00c4a9c49244d38b96d9c7b5c0f15c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allergologia et Immunopathologia. 48:67-72
There is little understanding of the mechanisms by which food allergy (FA) develops into persistent disease, or by which symptoms it regresses. Food allergy is a major health problem in developed countries, where the prevalence reaches up to 6% in ch
Publikováno v:
Annals of allergy, asthmaimmunology : official publication of the American College of Allergy, Asthma,Immunology. 128(1)
The presence of sesame allergy and its importance are increasing.To determine the results of sesame and tahini oral food challenges (OFCs) and whether sesame-specific immunoglobulin E and skin prick tests (SPTs) accurately predicted sesame allergy in
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iris Rengganis
Publikováno v:
Journal Kedokteran Indonesia, Vol 6, Iss 3 (2019)
Food allergy and respiratory allergy may co-exist in atopic person. Although both conditions can worsen allergic symptoms, food allergen sensitization has not gain much attention in clinical studies. The aim of this study is to evaluate food IgE sens
Autor:
Michelle C. Maciag, Brittany Esty, Wanda Phipatanakul, William J. Sheehan, Lisa M. Bartnikas, Andrew J. MacGinnitie, Carter R. Petty
Publikováno v:
J Allergy Clin Immunol Pract
Publikováno v:
Annals of Allergy, Asthma & Immunology. 116:420-424
Food specific IgE (sIgE) is a useful marker to assess predictability of oral food challenge (OFC) outcome. A threshold of less than 2 kUA/L for peanut, egg, and milk has been proposed as a 50% negative predictive value at which patients may pass an O