Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"food service industry"'
Publikováno v:
Sustinere: Journal of Environment and Sustainability, Vol 7, Iss 2 (2023)
Food waste is a significant sustainable challenge in Indonesia, particularly in commercial centers like Banyumas, it ranks as the second largest source of food waste. Despite the availability of information on food waste management, a substantial amo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec2f517e98fa4f3e93e8830a0f5c395a
Publikováno v:
Challenges, Vol 15, Iss 1, p 1 (2023)
This research paper delves into the complex relationship between pro-environmental attitudes, dietary preferences, and packaging choices using a Virtual Reality (VR) restaurant scenario. The imperative is to address environmental concerns, particular
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b89eb2fb45a4285b2920518df38cc3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Environmental Management and Tourism (JEMT). XIII(6(62)):1697-1704
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1114146
Publikováno v:
Serbian Journal of Management, Vol 17, Iss 1, Pp 237-251 (2022)
The limitation of business and social activity during the crisis caused by the coronavirus in Russia and in the whole world led to the need to adapt the business processes of public catering enterprises to new realities. The goal of research is to st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71ec9f69c66c45b2801612ef35ebed56
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamed Taheri Gorji, Jo Ann S. Van Kessel, Bradd J. Haley, Kaylee Husarik, Jakeitha Sonnier, Seyed Mojtaba Shahabi, Hossein Kashani Zadeh, Diane E. Chan, Jianwei Qin, Insuck Baek, Moon S. Kim, Alireza Akhbardeh, Mona Sohrabi, Brick Kerge, Nicholas MacKinnon, Fartash Vasefi, Kouhyar Tavakolian
Publikováno v:
Frontiers in Sensors, Vol 3 (2022)
Precise, reliable, and speedy contamination detection and disinfection is an ongoing challenge for the food-service industry. Contamination in food-related services can cause foodborne illness, endangering customers and jeopardizing provider reputati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f45f47c5de14c62868bfce9a98cd3c9
Autor:
Codruta Adina Baltescu
Publikováno v:
Ovidius University Annals: Economic Sciences Series, Vol XXI, Iss 1, Pp 455-462 (2021)
Tourism destinations’ development is a difficult process which requires positive evolutions among all the companies involved in meeting visitors’ needs. Out of these companies, the food service units have a special role, as they satisfy basic phy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc11a95d4a2541c08c3ae592823c8d64