Zobrazeno 1 - 10
of 5 582
pro vyhledávání: '"food sensitization"'
Autor:
Akçal, Ömer1, Taşkırdı, İlke2 ilke_66@icloud.com, Sert, Abdullah3, Ramazanoğlu, Yıldırım Mehmet3, Can, Erkan3, Bayraktar, Bilge Tanyeri4
Publikováno v:
Medical Journal of Bakirkoy. Dec2023, Vol. 19 Issue 4, p360-364. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shibata R; Laboratorie for Intestinal Ecosystem, RIKEN Center for Integrative Medical Sciences, Yokohama, Japan; Immunobiology Laboratory, Graduate School of Medical Life Science, Yokohama City University, Yokohama, Japan; Department of Pediatric Surgery, Graduate School of Medicine, Chiba University, Chiba City, Japan. Electronic address: ryohei.shibata@a.riken.jp., Nakanishi Y; Laboratorie for Intestinal Ecosystem, RIKEN Center for Integrative Medical Sciences, Yokohama, Japan; Immunobiology Laboratory, Graduate School of Medical Life Science, Yokohama City University, Yokohama, Japan., Suda W; Laboratorie for Microbiome Sciences, RIKEN Center for Integrative Medical Sciences, Yokohama, Japan., Nakano T; Department of Pediatrics, Graduate School of Medicine, Chiba University, Chiba City, Japan., Sato N; Department of Pediatrics, Graduate School of Medicine, Chiba University, Chiba City, Japan., Inaba Y; Clinical Research Center, Chiba University Hospital, Chiba City, Japan., Kawasaki Y; Faculty of Nursing, Japanese Red Cross College of Nursing, Tokyo, Japan., Hattori M; Laboratorie for Microbiome Sciences, RIKEN Center for Integrative Medical Sciences, Yokohama, Japan., Shimojo N; Center for Preventive Medical Sciences, Chiba University, Chiba City, Japan., Ohno H; Laboratorie for Intestinal Ecosystem, RIKEN Center for Integrative Medical Sciences, Yokohama, Japan; Immunobiology Laboratory, Graduate School of Medical Life Science, Yokohama City University, Yokohama, Japan; Laboratorie for Microbiome Sciences, RIKEN Center for Integrative Medical Sciences, Yokohama, Japan; Intestinal Microbiota Project, Kanagawa Institute of Industrial Science and Technology, Kawasaki, Japan. Electronic address: hiroshi.ohno@riken.jp.
Publikováno v:
The Journal of allergy and clinical immunology [J Allergy Clin Immunol] 2024 Dec 09. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 09.
Autor:
Sakihara, Tetsuhiro1 (AUTHOR) odekorin2000@yahoo.co.jp, Otsuji, Kenta2 (AUTHOR), Arakaki, Yohei3 (AUTHOR), Hamada, Kazuya4 (AUTHOR), Matsui, Teruaki5 (AUTHOR), Sugiura, Shiro5 (AUTHOR), Ito, Komei5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Pediatric Allergy & Immunology. Dec2022, Vol. 33 Issue 12, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allergies, Vol 2, Iss 2, Pp 44-56 (2022)
Introduction: The progression of allergy disorders is termed “atopic march.” Having one allergic disorder increases the likelihood of acquiring others. Asthma and food allergies often coexist. There are no thresholds for specific IgE (sIgE) assoc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bef53b8f3cc4331af1919c81a353547