Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"food safety training"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 4, p 825 (2024)
Training food handlers is essential to ensure food safety. However, the efficacy of training programs relying solely on theoretical information remains uncertain and often fails to induce significant changes in inadequate food practices. Training pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcd3a06060b744c291f97d204166ab9a
Autor:
Francesca Marconi, Martina Sartoni, Roberta Nuvoloni, Beatrice Torracca, Matteo Gagliardi, Giulia Zappalà, Alessandra Guidi, Francesca Pedonese
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 12, Iss 1 (2023)
The Commission Regulation (EU) No. 2021/382 (European Commission, 2021), amending the Regulation (EC) No. 852/2004 (European Commission, 2004), introduced the obligation for companies to establish and maintain a food safety culture (FSC). The methodo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d3be614137440a6a2a2d1c2b4ebb43e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Global Medical & Health Communication, Vol 9, Iss 1 (2021)
The knowledge in terms of food security affects the attitude that can influence the practice. A low level of knowledge can increase the prevalence of food-borne disease, especially among children. This study aimed to examine the effect of food securi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d768d257c6804a0fb1bf93675ad4cc12
Publikováno v:
International Journal of Contemporary Hospitality Management, 2019, Vol. 31, Issue 1, pp. 141-160.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJCHM-10-2017-0689
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AIMS Agriculture and Food, Vol 3, Iss 4, Pp 467-480 (2018)
Fresh and fresh-cut produce are associated with a significant proportion of foodborne disease outbreaks, driving the need for proper food handling that mitigates the risk of pathogen spread in foodservice environments. The objective of this study was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49c5a04e25df40e8861394b3fee04617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.