Zobrazeno 1 - 10
of 6 524
pro vyhledávání: '"food safety training"'
Autor:
Madjdian, Dónya S.1 (AUTHOR) donya.madjdian@wur.nl, Dankwah Badu, Vera1 (AUTHOR), Ilboudo, Guy2 (AUTHOR), Lallogo, Valerie R.2 (AUTHOR), Dione, Michel2 (AUTHOR), van Asseldonk, Marcel3 (AUTHOR), Knight-Jones, Theodore J. D.4 (AUTHOR), de Vet, Emely1,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/21/2024, Vol. 19 Issue 11, p1-19. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 4, p 825 (2024)
Training food handlers is essential to ensure food safety. However, the efficacy of training programs relying solely on theoretical information remains uncertain and often fails to induce significant changes in inadequate food practices. Training pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcd3a06060b744c291f97d204166ab9a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard, Nicole L.1, Pivarnik, Lori F.1, Von Achen, Christopher2, Kinchla, Amanda J.2 kinchla@umass.edu
Publikováno v:
Food Protection Trends. Jul/Aug2023, Vol. 43 Issue 4, p292-303. 12p.
Autor:
Atif, Wessam M.
Publikováno v:
Journal of Environmental Health, 2019 Sep 01. 82(2), 18-23.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26751287
Publikováno v:
Food Protection Trends. Nov/Dec2020, Vol. 40 Issue 6, p413-423. 11p.
Autor:
Dónya S Madjdian, Vera Dankwah Badu, Guy Ilboudo, Valerie R Lallogo, Michel Dione, Marcel van Asseldonk, Theodore J D Knight-Jones, Emely de Vet
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 19, Iss 11, p e0313635 (2024)
The safety of ready-to-eat food sold in urban informal markets in low and middle-income countries is a pressing public health challenge, that needs to be addressed if we are to establish healthy food systems. Guided by the Capability, Opportunity, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a4e911b06254b62b9835bb01a36b5d8
Publikováno v:
In Food Control January 2021 119