Zobrazeno 1 - 10
of 179 804
pro vyhledávání: '"food resources"'
Autor:
Chrzanowska, Ewelina1 (AUTHOR), Denisow, Bożena1 (AUTHOR) bozena.denisow@up.lublin.pl, Strzałkowska-Abramek, Monika1 (AUTHOR), Dmitruk, Marta1 (AUTHOR) marta.dmitruk@up.lublin.pl, Winiarczyk, Krystyna2 (AUTHOR), Bożek, Małgorzata1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 11/12/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ewelina Chrzanowska, Bożena Denisow, Monika Strzałkowska-Abramek, Marta Dmitruk, Krystyna Winiarczyk, Małgorzata Bożek
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract In the present study, we quantified floral resources (nectar and pollen production) and their quality (nectar sugar composition, pollen protein content, pollen amino acid composition) in five Acer species (f. Sapindaceae) growing in forests
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1890d278a25241e2802944ff8b95a87d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.