Zobrazeno 1 - 10
of 494
pro vyhledávání: '"food representation"'
Autor:
Stampfer, Shaul, author
Publikováno v:
Jerusalem Transformed : Politics, Culture, and Hidden Corners, 2024.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780197783214.003.0026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. S. Shevchenko
Publikováno v:
Вестник Самарского университета: История, педагогика, филология, Vol 28, Iss 3, Pp 173-175 (2022)
The present article reviews the monograph Representation of Food in Media Discourses: Cognitive and Pragmatic Aspects by V. Shevchenko and S. Tomascikova, which is devoted to investigating the process of cognitive models realization referring to food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c109d327f1ed42a59f5c8f2bdd6aa033
The Angel and the Cholent: Food Representation from the Israel Folktale Archive Pintel-Ginsberg Idit
Autor:
SIPORIN, STEVE
Publikováno v:
Western Folklore, 2022 Jan 01. 81(1), 97-99.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27152263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Clement, Cecil T., Saibu, Israel A.
Publikováno v:
Lagos Historical Review; 2020, Vol. 20, p108-123, 16p
Autor:
Ekaterina Shevchenko
Publikováno v:
Vestnik of Samara University. History, pedagogics, philology. 28:173-175
The present article reviews the monograph Representation of Food in Media Discourses: Cognitive and Pragmatic Aspects by V. Shevchenko and S. Tomascikova, which is devoted to investigating the process of cognitive models realization referring to food
The aim of this study was to investigate the time-course of food representations in the brain. We recorded EEG data to test whether the brain represents features such as edibility, food naturalness, the level of transformation, perceived caloric cont
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3822954b5846e15cfa75bb6cdbfd39da