Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"food regulations"'
Autor:
Asanka Mudannayake, Sachini Karunarathne, Pasindu W. Jayasooriya, Diani Nanayakkara, Ayesh Abesooriya, Susil Silva, Ruchika Fernando
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 15, Pp e35155- (2024)
Aflatoxins (AFs) are a group of mycotoxins produced by certain fungi of Aspergillus spp. AFs of major concern are B1 (AFB1), B2 (AFB2), G1 (AFG1), G2 (AFG2), and M1 (AFM1). AFM1 is a hydroxylated metabolite of AFB1 formed inside the animal's body whi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1449a637b0b409397e87bc8db6398d8
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Introduction Safe and nutritious food is the key to sustaining life and promoting good health. Unsafe food creates a vicious cycle of disease and malnutrition, particularly affecting infants, young children, the elderly, and the sick. Method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb5c90592a514ebba1752a2aac1667ce
Autor:
Mudannayake, Asanka a, Karunarathne, Sachini a, Jayasooriya, Pasindu W. a, Nanayakkara, Diani a, Abesooriya, Ayesh a, Silva, Susil b, Fernando, Ruchika a, ⁎
Publikováno v:
In Heliyon 15 August 2024 10(15)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EDIS, Vol 2020, Iss 2 (2020)
Food acidity is an important parameter in food product development. Most people know that food acidity influences flavor, but more importantly, food acidity can affect the ability of microorganisms to grow in food. Food acidity, or the amount of acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7092ce0fd404ac99df007912c4b4325
Autor:
Emel Hasan Yusuf
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 83 (2021)
The simple definition of encapsulation is “enclosing something in a capsule”. Encapsulation is applied as micro- and nanotechnology in pharmaceutical and food sciences for varied materials. Moreover, we will see more implementations in the forthc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a62a384cb32844178d57f9d2b95af6e6
Autor:
Frode Veggeland
Publikováno v:
Internasjonal Politikk, Vol 74, Iss 2, Pp 1-23 (2016)
The article analyzes adaptations to the EU. Focus is on Norway’s trade relations with the EU in the fields of food and agriculture. These fields are partially covered by the 1994 EEA Agreement (food regulations) and partly excluded (agricultural po
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85027445827d4ef09ec02f64362a461d