Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"food recovery"'
Autor:
Paola Corea, Gustavo A. Reyes, Gabriella Pinto, Ben Peterson, Melissa Pflugh Prescott, Kirk Dolan, Matthew J. Stasiewicz
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10396-10413 (2024)
ABSTRACT: School share tables offer opportunities for food recovery and increased access to healthy foods by allowing students to donate or consume unopened items, such as cartons of milk. However, stakeholders have concerns about temperature abuse p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78f5b69c6b9a4766bcc630b7dc53da94
Autor:
Gabriella Pinto, Gustavo A. Reyes, Paola Corea, Melissa Pflugh Prescott, Matthew J. Stasiewicz
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 5, Pp 2733-2747 (2024)
ABSTRACT: Share tables (ST) are tables or stations in school cafeterias where students can return unopened foods and beverages, providing an opportunity to access these items at no cost. Currently, research suggests that milk is among the most wasted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfd01bc231c8490295d1cbbf1fc62360
Publikováno v:
Agricultural Economics (AGRICECON), Vol 69, Iss 7, Pp 276-283 (2023)
Food surplus recovery is one of the priorities of modern society. Mass distribution allows one to reserve goods unsuitable for selling for organisations able to distribute them to people in need. This work contributes to this direction by considering
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7db30c03b1b740ee8fc4c94abada36bc
Autor:
Hemphill, Thomas A.
Publikováno v:
Technological Sustainability, 2022, Vol. 2, Issue 1, pp. 67-88.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/TECHS-01-2022-0006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 23, p 4247 (2023)
The application of microwave-assisted drying is a promising technique due to the features of process sustainability that are usable for responsible productions. It is largely applied for the stabilization of food products, especially in the agro-food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/819b10b24673450badc1c35c9ad0c785
Autor:
Kendra OoNorasak, Makenzie Barr, Michael Pennell, Jordan Hinton, Julia Garner, Cora Kerber, Celia Ritter, Liana Dixon, Cana Rohde, Tammy Stephenson
Publikováno v:
Journal of Agriculture, Food Systems, and Community Development, Vol 11, Iss 4 (2022)
Food waste and food insecurity present a troubling paradox found across the globe, in local communities, and on college campuses. The Campus Kitchen at the University of Kentucky (CK) is a student-led, sustainability-focused service organizatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c83e378894849e5a8994334fad102f1