Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"food quality monitoring"'
Autor:
Tétédé Rodrigue Christian Konfo, Comlan Kintomagnimessè Célestin Tchekessi, Farid Abdel Kader Baba-Moussa
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100546- (2024)
Smart bio-systems represent a significant advancement in food quality monitoring by utilizing cutting-edge technologies to enhance safety, precision, and efficiency compared to conventional methods. This literature review highlights the current state
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37b8371a0d3d486da9ff4b9f9db21313
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Asrar Nabil Damdam, Levent Osman Ozay, Cagri Kaan Ozcan, Ashwaq Alzahrani, Raghad Helabi, Kahled Nabil Salama
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2227 (2023)
Food spoilage is a major concern in the food industry, especially for highly perishable foods such as beef. In this paper, we present a versatile Internet of Things (IoT)-enabled electronic nose system to monitor food quality by evaluating the concen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b11d7631eb0444f91f933b6d1f8a200
Autor:
Alessandro Massaro, Angelo Galiano
Publikováno v:
Production and Manufacturing Research: An Open Access Journal, Vol 8, Iss 1, Pp 80-100 (2020)
In this paper are investigated the re-engineering approaches for the optimization of pasta production processes. A preliminary study of technologies and information systems architectures to be applied to the entire pasta supply chain has been carried
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af24e2fd0b9b479ea1c4fafc678bc036
Autor:
Maen Takruri, Abubakar Abubakar, Noora Alnaqbi, Hessa Al Shehhi, Abdul-Halim M. Jallad, Amine Bermak
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 8, Pp 150282-150290 (2020)
Good nutrition is an important part of leading a healthy lifestyle. This has brought into stark focus the need for efficient and low-cost methods for large scale food quality assessment. This article proposes a non-invasive and non-destructive system
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1df6bd04b20541da8b5a6428e18098aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.