Zobrazeno 1 - 10
of 51 329
pro vyhledávání: '"food quality and safety"'
Autor:
Meghwar, Parkash1 (AUTHOR) kparkash707@gmail.com, Saeed, Syed Muhammad Ghufran1 (AUTHOR), Forte, Lucrezia2 (AUTHOR) lucrezia.forte@uniba.it, Smaoui, Slim3 (AUTHOR), Khalid, Nurul Izzah4 (AUTHOR), De Palo, Pasquale2 (AUTHOR), Maggiolino, Aristide2 (AUTHOR), Puértolas, Eduardo (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 11/12/2024, Vol. 2024, p1-18. 18p.
Autor:
Xue, Jing a, 1, Wu, Huixiang a, 1, Ge, Lijun a, Lu, Weibo a, Wang, Honghai a, Mao, Peiqin e, Liao, Jie a, Zeng, Xixi b, Wang, Siwei b, Jiang, Lili d, Liang, Jingjing e, Huang, Jianying f, ⁎⁎, Wang, Zejun d, ∗∗∗, Shen, Qing b, c, ⁎
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2025 156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Apr2024, Vol. 39 Issue 2, p60-68. 9p.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2024 131
Autor:
Chelliah, Ramachandran, Kim, Nam Hyeon, Rubab, Momna, Yeon, Su-Jung, Barathikannan, Kaliyan, Vijayalakshmi, Selvakumar, Hirad, Abdurahman Hajinur, Oh, Deog-Hwan
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203