Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"food protein hydrolysates"'
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 6, Pp 2483-2497 (2024)
Abstract The interaction between diet and the immune system has garnered considerable attention, especially regarding the immunomodulatory effects of food‐derived peptides. These peptides, derived from dietary proteins, exhibit diverse mechanisms o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84f69cbee23447089899b3d75e2f5134
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kazlauskaitė, Jurgita
The aim of this work was to establish the effect of exogenously acting lytic enzymes and food-protein hydrolysates on immune system. These preparations act through disruption (directly or by activating autolysis) of microbial cell wall and the result
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::032d81843a35957fb355f58ffb80c03a
https://repository.vu.lt/VU:ELABAETD1950291&prefLang=en_US
https://repository.vu.lt/VU:ELABAETD1950291&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.