Zobrazeno 1 - 10
of 2 057
pro vyhledávání: '"food protein hydrolysates"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hippauf, Felix, Huettner, Christiane, Lunow, Diana, Borchardt, Lars, Henle, Thomas, Kaskel, Stefan
Publikováno v:
In Carbon October 2016 107:116-123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hippauf, Felix, Lunow, Diana, Huettner, Christiane, Nickel, Winfried, Borchardt, Lars, Henle, Thomas, Kaskel, Stefan
Publikováno v:
In Carbon June 2015 87:309-316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.V. Kostyleva, Anna Sereda
Publikováno v:
Problems of Nutrition. 92:116-132
Publikováno v:
Food Frontiers, Vol 5, Iss 6, Pp 2483-2497 (2024)
Abstract The interaction between diet and the immune system has garnered considerable attention, especially regarding the immunomodulatory effects of food‐derived peptides. These peptides, derived from dietary proteins, exhibit diverse mechanisms o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84f69cbee23447089899b3d75e2f5134
Autor:
Udenigwe, Chibuike C.1, Aluko, Rotimi E.1
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2011, Vol. 12 Issue 5, p3148-3161. 14p. 4 Charts, 3 Graphs.