Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"food processing level"'
Autor:
Yong Zhu, Xiaotong Jin
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 11 (2023)
IntroductionExtant studies have demonstrated the relationship between naturalness and healthiness, and the effectiveness of various food labels in influencing consumers’ perception of food and subsequent food choices. However, little attention has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af506b0006f04126abf5650451c11edc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fabiana Infante Smaira, Bruna Caruso Mazzolani, Gabriel Perri Esteves, Heloisa C. Santo André, Milla Cordeiro Amarante, Daniela Fernandes Castanho, Karen Jennifer de Campos, Fabiana Braga Benatti, Ana Jéssica Pinto, Hamilton Roschel, Bruno Gualano, Carolina Ferreira Nicoletti
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Background: The aim of this study was to investigate possible associations between food consumption and eating habits and food choice determinants in women during COVID-19 pandemic.Methods: This is a cross-sectional survey conducted in Brazil between
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edd8bc07c2524f30b438d85d37b41fb0
Autor:
Juliana Sarmiento-Santos, Melissa B. N. Souza, Lydia S. Araujo, Juliana M. V. Pion, Rosemary A. Carvalho, Fernanda M. Vanin
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1359 (2022)
Food classification systems have been proposed to improve food quality criteria. Among these systems, “processing level” has been used as a criterion. NOVA classification, as the denotation “ultra-processed” food (UPF), has been widely used i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/306cfd94cd1e429e848256e0ae001bf5
Autor:
Vanin, Juliana Sarmiento-Santos, Melissa B. N. Souza, Lydia S. Araujo, Juliana M. V. Pion, Rosemary A. Carvalho, Fernanda M.
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 9; Pages: 1359
Food classification systems have been proposed to improve food quality criteria. Among these systems, “processing level” has been used as a criterion. NOVA classification, as the denotation “ultra-processed” food (UPF), has been widely used i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.