Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"food poison"'
Autor:
Shuyang Yu, Yuxuan Zhou, Dan Feng, Quangui Jiang, Tianle Li, Guilai Jiang, Zhemin Zhou, Heng Li
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
Staphylococcus aureus is an opportunistic foodborne pathogen occasionally isolated from diarrhea patients. In recent years, increasing studies have reported the detection of S. aureus in food poisoning incidents due to food contamination in the North
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0e6d5640aae4bb9891b245d7856de80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Thamaraikani, M. Kulandhaivel
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 11, Iss 4, Pp 1883-1889 (2017)
The aim of the present study is carried out to purify the medicinally potent Hydroxychavicol from methanolic extract of Betel leaf (Piper betle L.) and evaluation of its antimicrobial activity against some of the selected food poison causing pathogen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfad6bea73ae46afb59daaf971b7bd00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Public Health Agency
Information for patients and visitors on preventing food poisoning.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3157::c81c2ce3f96dd1d3bd3ec104dbbd7303
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.