Zobrazeno 1 - 10
of 397
pro vyhledávání: '"food perception"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1012 (2024)
Auditory distractions can impair the sensory evaluation of food; however, the specific impact of airplane cabin noise on the sensory perception of in-flight meals remains poorly studied. Here, we investigated the effects of airplane cabin noise on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8997572cc0e34210b40b4ee5288a14e9
Autor:
Bojana Kalenjuk Pivarski, Dragana Tekić, Stefan Šmugović, Maja Banjac, Aleksandra Novaković, Beba Mutavdžić, Velibor Ivanović, Dragan Tešanović, Bojan Đerčan, Predrag Ikonić, Marica Petrović, Dragana Ilić Udovičić, Aleksandra Vasić Popović, Aleksandar Marić
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2338 (2023)
The topic of this study is the factors that influence the consumption of traditional food products (TFPs) in tourism, as seen from the perspective of management-sector employees in food and beverage catering facilities. The paper aims to analyse the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66833a8b800f4052868e90e1947ff91c
Autor:
Sauchelli, Sarah
Publikováno v:
Perception. Nov2020, Vol. 49 Issue 11, p1260-1262. 3p.
Autor:
Yıldırım Saçılık, Melahat
Publikováno v:
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ / JOURNAL OF TURKISH TOURISM RESEARCH. 4(3):2892-2906
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=889278
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 5, Iss 1, Pp 485-495 (2020)
This study investigated the Lebanese consumers’ knowledge about healthy food perception and their food motivations according to gender and also to environmental, social, and health behaviors. The survey consisted of a longitudinal study undertaken
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2a72359b0d944b698e1ea408dc9e852
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Risk-benefit Assessment (RBA) is an emerging methodology in the area of Food and Nutrition that offers a simultaneous evaluation of both risks and benefits linked to dietary choices. Communication of such research to consumers may present a challenge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb26dcfa442443a2b1f839bcf796caf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 9, pp. 2116-2131.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2019-0091