Zobrazeno 1 - 10
of 2 148
pro vyhledávání: '"food origins"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Youn, Hyewon, Kim, Jong-Hyeong
Publikováno v:
In International Journal of Hospitality Management May 2017 63:11-21
Autor:
Ziad W. Jaradat, Waseem A. Al-Mousa, Ahmed M. Elbetieha, Qutaiba O. Ababneh, Anas A. Al-Nabulsi, Hyein Jang, Jayanthi Gangiredla, Isha R. Patel, Gopal R. Gopinath, Ben D. Tall
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 133:2528-2546
Aims The aim was to characterize a collection of Cronobacter sakazakii isolates collected from various origins in Jordan. Methods and Results The isolates were characterized using 16S rRNA sequencing, DNA microarray, multi-locus sequence typing (MLST
Autor:
Erica Rowan
Publikováno v:
Theoretical Roman Archaeology Journal, Vol 2, Iss 1 (2019)
While an enormous variety and quantity of foodstuffs were moved around the Roman Empire, the general population may not always have reflected upon or valued knowledge regarding the origin of their foodstuffs. This article looks at the methodological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b25934ecbea4ffa9ec28ef869df1c54
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jong-Hyeong Kim, Hyewon Youn
Publikováno v:
International Journal of Hospitality Management. 63:11-21
The current study examines the influence of unfamiliar food-related attributes (i.e., ingredients and food names) and stories about food origins on consumers’ perceptions of authenticity and their purchase intentions. The results show that unfamili
Publikováno v:
Korean Journal of Food & Cookery Science. 33:682-690
Autor:
Allogo Abessolo, Ranaud1,2 (AUTHOR) cmoupela@yahoo.fr, Moupela, Christian2 (AUTHOR), Berti, Fabio1 (AUTHOR) philippe.burny@uliege.be, Burny, Philippe1 (AUTHOR) philippe.lebailly@uliege.be, Lebailly, Philippe1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 30, p7. 7p.