Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"food odor"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 211-216,240 (2023)
This paper introduces the working principle of electronic nose via two key elements including gas sensor array and signal processing. The applications of electronic nose in adulteration identification and quality analysis of edible oil, dairy product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b12d7352e1204e91aad8ed05812f7aa2
Autor:
Muyesaier Tuluhong, Pengfei Han
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
IntroductionStress is related to altered olfactory perception and eating behaviors. The current study investigated the association between chronic stress, food reward and perception of food and non-food odors among college students.MethodsSixty-one p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb5e92a145da4aab81744b3c9fd8ed3e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ki-Hyun Kim, Adedeji A. Adelodun, Akash Deep, Eilhann E. Kwon, Eui-Chan Jeon, Yong-Hyun Kim, Sang-Hee Jo, Min-Hee Lee, Sung-Back Cho, Ok-Hwa Hwang
Publikováno v:
Asian Journal of Atmospheric Environment, Vol 11, Iss 1, Pp 37-53 (2017)
The effectiveness of four air fresher (AF) systems was evaluated with respect to their removal efficiencies against offensive odorants. For this purpose, malodorous species were generated by exposing freshly cooked foods emitting odorants with levels
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42405a6e495f49998373268a2d33368a