Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"food label accuracy"'
Autor:
Ron B. H. Wills, Felicity Zganiacz, Heather Greenfield, Jayashree Arcot, Soumi Paul Mukhopadhyay
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 9, Iss 5, p 501 (2017)
Nutrients; Volume 9; Issue 5; Pages: 501
Nutrients, Vol 9, Iss 5, p 501 (2017)
Nutrients; Volume 9; Issue 5; Pages: 501
The objective of this study was to obtain analytical data on the sodium content of a range of processed foods and compare the levels obtained with their label claims and with published data of the same or equivalent processed foods in the 1980s and 1
Autor:
Tara Duhaney, Norm R.C. Campbell, Mengying Deng, JoAnne Arcand, Mary R. L’Abbé, Laura Fitzpatrick
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 6, Iss 8, Pp 3326-3335 (2014)
Nutrients; Volume 6; Issue 8; Pages: 3326-3335
Nutrients, Vol 6, Iss 8, Pp 3326-3335 (2014)
Nutrients; Volume 6; Issue 8; Pages: 3326-3335
The accuracy of the Nutrition Facts table (NFt) has a significant impact on Canadian efforts to reduce dietary sodium and monitor sodium content in foods. This study assessed the accuracy of sodium (and calories, trans fat, saturated fat, sugar) repo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.