Zobrazeno 1 - 10
of 2 619
pro vyhledávání: '"food intoxication"'
Autor:
Tatsuto Takeuchi, Keiichi Shigenobu
Publikováno v:
Spine Surgery and Related Research, Vol 3, Iss 1, Pp 86-90 (2019)
Introduction: Spinal subdural abscess (SSA) or empyema is a rare pathology and its exact incidence is unknown. Staphylococcus aureus (S aureus) is the most frequently responsible organism. The patients with SSA may have one or more predisposing immun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5592d1df45954c8eab1e4ce8673857ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa Pignata-Viana, Mirelle1 mirellepignata@hotmail.com, Silva Santos, Juliana2, Teixeira Viana, Pablo3
Publikováno v:
Clinical & Biomedical Research. 2019, Vol. 39 Issue 1, p161-170. 10p.
Autor:
Tatsuto Takeuchi, Keiichi Shigenobu
Publikováno v:
Spine Surgery and Related Research
Spine Surgery and Related Research, Vol 3, Iss 1, Pp 86-90 (2019)
Spine Surgery and Related Research, Vol 3, Iss 1, Pp 86-90 (2019)
Introduction Spinal subdural abscess (SSA) or empyema is a rare pathology and its exact incidence is unknown. Staphylococcus aureus (S aureus) is the most frequently responsible organism. The patients with SSA may have one or more predisposing immuno
Autor:
Cristiane Falcão de Almeida, Emmanuele de Souza Araújo, Yette da Cruz Soares, Rafael Loureiro das Chagas Diniz, Sayonara Maria Lia Fook, Karlete Vânia Mendes Vieira
Publikováno v:
Revista Brasileira de Epidemiologia, Vol 11, Iss 1, Pp 139-146 (2008)
OBJETIVOS: Descrever as características sociodemográficas relacionadas às intoxicações alimentares notificadas pelo Centro de Atendimento Toxicológico de Campina Grande (CEATOX - CG), PB, em 2005. MATERIAL E MÉTODO: Trata-se de um estudo trans
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0e018a9cb454f94b14e999d19ff87fc
Autor:
Bender, David A
Publikováno v:
A Dictionary of Food and Nutrition, 4 ed., 2014.
Publikováno v:
Revista de Saúde Pública, Vol 39, Iss 3, Pp 515-518 (2005)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6323f063b71a418489b840cf90964377
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safetyREFERENCES. 20(4)
Bacillus cereus is one of the leading etiological agents of toxin-induced foodborne diseases. Its omnipresence in different environments, spore formation, and its ability to adapt to varying conditions and produce harmful toxins make this pathogen a