Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"food functionality"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 22, Pp 345-352 (2024)
As the people's health and wellness needs continue to grow, traditional dietary nutrition, medicinal diets and other "treatment of disease" concept is increasingly popular, with "food and medicine substances", new food raw materials such as raw mater
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e23f69a024b549a89a35722cad62ef4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jae-Hyung Mah, Claudia Ruiz-Capillas
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1033bac8a4104f02970d2c716ff79047
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 983 (2023)
Microalgae are aquatic unicellular microorganisms and, although various species are approved for human consumption, Arthrospira and Chlorella are the most widespread. Several nutritional and functional properties have been bestowed to microalgae prin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9dfe2e2339e47b0afdb68e0e7e6cfdb
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 12, p 1817 (2020)
To date, bioactive proteins and peptides from minor livestock milks and their fermented products have been scarcely reported. In Mongolia, nomads are commonly rearing five livestock animal species (i.e., cow, camel, goat, horse, and sheep) for milkin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f00f5bf610ba4eefad24282a4b23103c
Autor:
José Mesa, Leidy Indira Hinestroza-Córdoba, Cristina Barrera, Lucía Seguí, Ester Betoret, Noelia Betoret
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 14, p 3305 (2020)
Interest in high homogenization pressure technology has grown over the years. It is a green technology with low energy consumption that does not generate high CO2 emissions or polluting effluents. Its main food applications derive from its effect on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6076087bc4540d0b4fd90d64bf8c813
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Microalgae are aquatic unicellular microorganisms and, although various species are approved for human consumption, Arthrospira and Chlorella are the most widespread. Several nutritional and functional properties have been bestowed to microalgae prin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::aa3b3a3e34715364b2f6aaa26a55c106
https://hdl.handle.net/11573/1679621
https://hdl.handle.net/11573/1679621