Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"food freezing"'
Publikováno v:
Regenerative Therapy, Vol 27, Iss , Pp 83-91 (2024)
Introduction: Recent advances in induced pluripotent stem (iPS) technology and regenerative medicine require effective cryopreservation of iPSC-derived differentiated cells and three-dimensional cell aggregates (eg. Spheroids and organoids). Moreover
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b42167d9ef04c36821b2367862d5632
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 6, Pp 103657- (2024)
ABSTRACT: Monitoring and controlling the freezing process and thermal properties of foods is an important means to understand and maintain product quality. Saccharides were used in this study to regulate the gelation of liquid egg yolks induced by fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/963e5a92910548a1a3a16209f32fc375
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 116-124 (2023)
Objective: Improving the setting value adjustment ability of the speed control loop and temperature control loop of food entering the freezing tunnel. Methods: By treating the speed and temperature control circuits of the conveyor belt separately, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58567f84648a404d87eb35e83dc42686
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.