Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"food fraud detection"'
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 54, Iss , Pp 110532- (2024)
Gas chromatography ion mobility spectrometry (GC-IMS) is a robust and sensitive benchtop technique commonly used for non-target screening of volatile organic compounds. It has been applied to authenticity analysis by generating characteristic “fing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e5b7ed209f2435da4bd506c3bc19576
Autor:
Lozano-Castellón, Julián a, b, ⁎, Laveriano-Santos, Emily P. a, b, Abuhabib, Mohamed M. a, b, Pozzoli, Carola c, Pérez, Maria a, b, Vallverdú-Queralt, Anna a, b, Lamuela-Raventós, Rosa M. a, b
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2024 147
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2024)
Hazelnut-based spreads are very popular, and they are available in a variety of compositions and prices. They, therefore, require detailed quality control and reliable fraud detection regarding the substitution of high-cost cocoa butter. Transverse r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c83173a33054a2cbeb23632857c614a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 45, Iss , Pp 108730- (2022)
Gas chromatography hyphenated with ion mobility spectrometry (GC-IMS) is an emerging benchtop technique for sensitive and selective detection of volatile organic compounds. It is commonly used for non-target screening (NTS) of complex sample material
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f22b29d5de434aaaa2054bfba9ec6996
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.