Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"food field"'
Autor:
Lin MAO, Li YU, Zengzhi XU, Jingyi WANG, Peng GUO, Mingyang LIU, Zongyu SUN, Xuemeng SHI, Jun XU
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 425-438 (2024)
Cassia Semen, derived from the dried ripe seeds of leguminous plant Cassia obtusifolia Linn. or Cassia. tora Linn., exhibits a variety of pharmacological effects such as clearing heat to brighten the eyes, lubricating the intestine to relieve constip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2308e252812b4dd684eb0b2eb84178d4
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 252-269 (2023)
Phages are one of the most diverse and widely distributed organisms on the earth today, and have great advantages in eliminating bacteria, especially multi-drug resistant bacteria that are widespread at present. At present, a variety of bacteriophage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a1f1bec09714060b4cc8ffd1d410262
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 13, Pp 338-345 (2023)
In recent years, an increasing number of studies have demonstrated the role of phages in controlling harmful microorganisms in foods. Due to their host specificity, phages are considered as an ideal tool to guarantee food safety. However, there are a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c35caafd4104fdab4bddac6a0d4b318
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 7, Pp 303-312 (2023)
As a renewable resource, cellulose has the advantages of wide source, environmental friendliness, biodegradability and biocompatibility. It is found that emulsions prepared with solid particles as stabilizers have higher stability than traditional su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fd02f41dbb342ffadf6d123d9f0b8f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bougrini, Madiha
Les capteurs et les biocapteurs sont des moyens d’analyse en plein essor à la fois rapides, sensibles, sélectifs et peu coûteux, applicables à des domaines très variés (agroalimentaire, environnement, biomédical…). Dans ce travail de reche
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2016LYSE1062