Zobrazeno 1 - 10
of 6 996
pro vyhledávání: '"food field"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Jiaxin, Wang, Aixia, Nie, Mengzi, Wang, Lili, Liu, Liya, Wang, Fengzhong, Capuano, Edoardo, Tong, Li-Tao
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2024 151
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 13, Pp 345-355 (2024)
Lactic acid bacteria play a dual role by enhancing both the flavor and nutritional benefits of fermented foods, and helping the body to prevent a variety of diseases caused by oxidation. The fulfillment of these beneficial functions is inseparable fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/672174c129114a18a8e9c9ccedf5ce21
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 379-385 (2024)
Nanofiber materials are not only gained extensive utilization in fields such as medicine, energy, and electronics but also demonstrated significant potential for diverse applications in the realm of food-related domains. Among the various methods for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e665128310434103a36558b24ffc7c0c
Autor:
Li, Xiao, Jin, Xilang, Ma, Liyuan, Ma, Xuehao, Zhang, Qian, Bai, Haiyan, Ma, Yiting, Li, Yulong, Chen, Weixing, She, Mengyao
Publikováno v:
In Microchemical Journal April 2024 199
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 7, Pp 303-312 (2023)
As a renewable resource, cellulose has the advantages of wide source, environmental friendliness, biodegradability and biocompatibility. It is found that emulsions prepared with solid particles as stabilizers have higher stability than traditional su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fd02f41dbb342ffadf6d123d9f0b8f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.