Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"food expectations"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3139 (2022)
Consumers having a strong unhealthy = tasty (UT) belief are less likely to choose healthy food even though they recognize its health benefits, because they assume healthy food to be unpalatable. The aim of this study was to profile consumers accordin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a7bddd973c14c71b31b38dfd5e11b14
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 4, p 767 (2021)
There is a tendency towards greater expectations of consumer goods and services in society—what was once judged as ideal may now be a bare minimum. This presents a challenge for food providers in the upcoming decades. As the more demanding baby boo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf10ff3a25f3436884988b41cad9663f
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 19; Pages: 3139
Consumers having a strong unhealthy = tasty (UT) belief are less likely to choose healthy food even though they recognize its health benefits, because they assume healthy food to be unpalatable. The aim of this study was to profile consumers accordin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 767, p 767 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 4
Foods
Volume 10
Issue 4
There is a tendency towards greater expectations of consumer goods and services in society—what was once judged as ideal may now be a bare minimum. This presents a challenge for food providers in the upcoming decades. As the more demanding baby boo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.P. Köster, J. Mojet
Publikováno v:
Food Quality and Preference 16 (2005) 3
Food Quality and Preference, 3, 16, 251-266
Food Quality and Preference, 16(3), 251-266
Food Quality and Preference, 3, 16, 251-266
Food Quality and Preference, 16(3), 251-266
Memory for texture plays an important role in food expectations. After fasting overnight, subjects (41 women, 35 men, age 19-60 years) received a breakfast including breakfast drink, biscuits and yoghurt. Subsequently, they rated their hunger feeling
Memory for texture plays an important role in food expectations. After fasting overnight, subjects (41 women, 35 men, age 19-60 years) received a breakfast including breakfast drink, biscuits and yoghurt. Subsequently, they rated their hunger feeling
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::df8d3b267f1f1397ac75259960bad1cf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:147e2491-0af1-41ce-bff1-1eda3c4cf31b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:147e2491-0af1-41ce-bff1-1eda3c4cf31b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.