Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"food donation"'
Autor:
G.H.T.R. Irushika, K.V.M. Wijesinghe, P.K.I. Udeshika, J.J. Sathsara, D. I. De Silva, R.R.P. De Zoysa
Publikováno v:
Buana Information Technology and Computer Sciences, Vol 4, Iss 2, Pp 63-75 (2023)
Hunger and malnutrition continue to be significant challenges in developing nations, including Sri Lanka. To address this issue, the research paper presents "Saubhagya," an online web application that provides a platform for social assistance. The pl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/086ed52e3db34aaa92b32c9a1c0d06ca
Autor:
Di Noia, Alfredo Ernesto, Nicoletti, Giuseppe Martino, Cappelletti, Giulio Mario, Ioppolo, Giuseppe
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 7, pp. 2424-2438.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2021-1140
Publikováno v:
Narrare i Gruppi, Vol 17, Iss 1, Pp 87-108 (2022)
The social emporium: a model for empowerment and social inclusion ---------- This paper investigates the social and cultural impact and effectiveness of the solidarity emporium service as a strategy for fighting urban marginalization, malnutrition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/636bf28e568448a7bb36f00d15c72779
Publikováno v:
Preventive Medicine Reports, Vol 27, Iss , Pp 101737- (2022)
Food insecurity has increased dramatically in 2020 as a result of the COVID-19 public health and economic crisis. Many more families in the United States are turning to the charitable food system to help meet their needs. However, little is known abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f669b626ccff4ddda20b3a127ae54637
Autor:
Federica Grant, Laura Rossi
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2022)
Food loss and waste (FLW) is an environmental, social, and economic problem. Countries all around the world are looking for efficient strategies to prevent and reduce FLW, as recommended by target 12.3 of the Sustainable Development Goals (SDGs) of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37abdb6af92f4884867b1c8df8d13f75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 12, pp. 2532-2546.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-06-2017-0338