Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"food diversity sustainability"'
Autor:
Aune, Penda Sissoko, Sékou Sala Guindo, Sadio Togola, Bakary Désiré Dembélé, Lars Kåre Grimsby, Jens B.
Publikováno v:
Agriculture; Volume 13; Issue 6; Pages: 1196
Over a period of two years, this study analyzes the effect on food security of introducing new technologies through farmer field schools in the project “Adapting Agriculture and Livestock to Climate Change” (ACC). A household survey was conducted
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delson, Roberta Marx
Publikováno v:
Museum History Journal; Jan2018, Vol. 11 Issue 1, p1-23, 23p
Autor:
Niko Rittenau, Sebastian Copien
Discover the plant-based way to a balanced, healthy, and delicious lifestyle, with more than 90 vegan recipes and variations guided by nutritional scienceFrom a nutritious breakfast porridge that tastes like dessert to a delicious berry chutney sauce