Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"food disgust"'
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol 62, Iss 1, Pp 108-129 (2024)
Acceptance of insect-containing foods remains low among European consumers. This study aims to explore the factors affecting willingness to consume insects among students in two European countries with different culinary traditions, namely France and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e70638c44a7491e9e0369e2a6c57967
Autor:
Leyla Özgen, Elif Esra Öztürk
Publikováno v:
Journal of Contemporary Medicine, Vol 13, Iss 2, Pp 229-234 (2023)
Aim: The aim of this study was to examine food disgust sensitivity and assess the relationship between food disgust sensitivity and eating behaviours in adults. Material and Method: In this cross-sectional study, 215 adults were recruited and face-to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a415c8cbe4684f40b2bf8d41374aa41b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2340 (2023)
Enhancing the willingness to eat edible offal can be a valuable strategy to mitigate the greenhouse gas (GHG) emissions related to growing meat production and to provide food with high protein content to a growing global population. Although some edi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f194f2cd805546b983ba11f0f70d22fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shannon Ruzgys, Gary J. Pickering
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba069950af994cfbae9f4116d9f7b2e5
Autor:
Shannon Ruzgys, Gary J. Pickering
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
Cultured or “clean” meat (CM) is arguably a more ethical and environmentally sustainable alternative to farmed meat, but several potential psychological barriers exist to its acceptance in the marketplace. The perceptions of youth, as a specific
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf5e17adff904bbe9c728f1d9b8cbbaa
Autor:
Leonor García-Gómez, César Romero-Rebollar, Christina Hartmann, Michael Siegrist, Guillaume Ferreira, Ruth Gutierrez-Aguilar, Salvador Villalpando, Gustavo Pacheco-Lopez
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 11 (2020)
IntroductionThe Food Disgust Scale (FDS) was recently developed and validated in Swiss adult population. This study aims to: (1) validate the FDS for the first time in a Spanish-speaking Mexican population, (2) correlate food disgust sensitivity with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c09b021b23e546669919af87b0a48526