Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"food defence"'
Autor:
T. Jean Arseneau-Robar, Julie A. Teichroeb, Andrew J. J. Macintosh, Tania L. Saj, Emily Glotfelty, Sara Lucci, Pascale Sicotte, Eva C. Wikberg
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Intergroup aggression often results in the production of public goods, such as a safe and stable social environment and a home range containing the resources required to survive and reproduce. We investigate temporal variation in intergroup
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a95bb922c19347709ad3be26864771fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny / Poznań Journal of Law, Economics and Sociology. 84(4):101-119
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1087518
Autor:
Wiśniewska, Małgorzata
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 12, pp. 2610-2629.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-11-2016-0554
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2570 (2021)
Food fraud is a criminal intent motivated by economic gain to adulterate or misrepresent food ingredients and packaging. The development of a reliable food supply system is at great risk under globalization, but Food Business Operators (FBOs) have a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc71e2d7f9874f1d9efdcfaa82e7e4e7
Autor:
Davidson, Rebecca K., Antunes, Wilson, Madslien, Elisabeth H., Belenguer, José, Gerevini, Marco, Torroba Perez, Tomas, Prugger, Raffaello
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 1, pp. 52-66.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2016-0138
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2570, p 2570 (2021)
Foods
Foods
Food fraud is a criminal intent motivated by economic gain to adulterate or misrepresent food ingredients and packaging. The development of a reliable food supply system is at great risk under globalization, but Food Business Operators (FBOs) have a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In EU countries and beyond, HACCP are legal requirements throughout the whole food supply chain. The fact is that HACCP effectively control only accidental contamination and do not recognize intentional contamination, which is now increasingly signif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0274e32d5a88d6194cb030c31ba7ee94
https://www.bib.irb.hr/1149193
https://www.bib.irb.hr/1149193