Zobrazeno 1 - 10
of 172
pro vyhledávání: '"food database"'
Publikováno v:
MethodsX, Vol 13, Iss , Pp 102891- (2024)
Measuring what people eat is a major methodological challenge. We developed and validated a new web-based method to record actual food supply data that would be less time consuming than the original method (i.e., food supply diary). Through the COD-A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27a492f4867a46e5b89fb7091caad5c1
Autor:
Susanne Westenbrink, Cyrelle J. Tenhagen, Ido Toxopeus, Janneke Verkaik-Kloosterman, Edith J. M. Feskens, Marga Ocké
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionInformation on fortified foods is needed for multiple purposes, including food consumption research and dietary advice. Branded food databases are a valuable source of food label data. European labeling legislation prescribes that food fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45dca2d8f3274cb2b597c3bf8e58509a
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 2256-2270 (2023)
Abstract Objective: Ultra-processed foods (UPF), including those containing food additive emulsifiers, have received research attention due to evidence implicating them in the pathogenesis of certain diseases. The aims of this research were to devel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a437a349a35494bbf70eb20d2024e0f
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 20, Iss 1, Pp 199-205 (2022)
The current study was conducted to measure the manganese content in nine different food groups. A cross-sectional study was designed; a total of 89 food items were randomly purchased from the main markets and hypermarkets in Alexandria Governorate, t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a82cfe2450ea48b494a06c150092031a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jan Kohl, Vivien Hohberg, Pascal Hauff, Céline Lang, Oliver Faude, Albert Gollhofer, Daniel König
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundDiet quality indices can provide important information about relationships between diet and health independent of energy balance. The Healthy Eating Index-2015 (HEI-2015) is widely used and has been extensively evaluated. However, due to im
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7da94d1182b34bf392a0a45ba0a2677e