Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"food comminution"'
Autor:
Elena Preoteasa, Alexandra Melania Oncescu Moraru, Daniela Meghea, Catalina Murariu Magureanu, Cristina Teodora Preoteasa
Publikováno v:
Healthcare, Vol 10, Iss 9, p 1596 (2022)
The objective of this study is to evaluate food bolus properties (mass, moisture content and food comminution) in patients wearing fixed or removable dental prostheses. Methods: A cross-sectional study was conducted on a convenience sample of patient
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/115a504258a14e8da15cdf82446abac5
Autor:
Andries van der Bilt
Publikováno v:
Brazilian Journal of Oral Sciences, Vol 1, Iss 1 (2015)
Chewing is the first step in the process of digestion and is meant to prepare the food for swallowing and further processing in the digestive system. During chewing, the food bolus or food particles are reduced in size, saliva is produced to moisten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ebaf3086a134125864dbab01913bdcd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camila Heitor Campos, Renata Cunha Matheus Rodrigues Garcia, Mayara Abreu Pinheiro, Gustavo Almeida Souza, Camilla Fraga do Amaral
Publikováno v:
Brazilian Dental Journal, Volume: 30, Issue: 1, Pages: 66-72, Published: 11 MAR 2019
Brazilian Dental Journal v.30 n.1 2019
Brazilian Dental Journal
Fundação Odontológica de Ribeirão Preto (FUNORP)
instacron:FUNORP
Brazilian Dental Journal v.30 n.1 2019
Brazilian Dental Journal
Fundação Odontológica de Ribeirão Preto (FUNORP)
instacron:FUNORP
The use of two-implant overdentures improves mastication of edentulous elderly patients. However, little is known about the effects of single-implant overdentures (SIO) on oral perception and masticatory function in such elders. This study compared t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::606bfd7e6e1659ce1c6b4a9c17d92bd3
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-64402019000100066&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-64402019000100066&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.