Zobrazeno 1 - 10
of 179
pro vyhledávání: '"food colour"'
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
This study examines how natural flavor and low-calorie information cues affect consumers’ evaluations of sensory attributes, product personality, and satisfaction related to hard seltzer. Using a three-group between-subject design, participants (N
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f77f46db1d64ce4a94961e129db616e
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Potatoes are vital for food security and subsistence farming, especially in highland regions. Enhancing production could lift people out of poverty and boost income, while promoting better nutrition and sustainable yields for farmers. The objectives
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a7322b8ce18400d8ffe4a918aebc603
Autor:
Kunnanut Klaharn, Rakthai Ngampak, Yupha Chudam, Roderick Salvador, Chalita Jainonthee, Veerasak Punyapornwithaya
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Amidst global food security challenges driven by population growth and economic fluctuations, the accurate prediction of food production has become increasingly important. Given Thailand’s position among the world’s top 10 poultry meat producers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe12e14382e74186bf19a756f7053ef7
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Asparagus stalks are classified as agricultural by-products owing to their antioxidant and phytochemical properties. In this study, it was used as a raw material for asparagus stalk juice, a new value-added product. Response Surface Methodology (RSM)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8418c8dc230b4659a456a144fd6545ce
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Maged Younes, Gabriele Aquilina, Gisela Degen, Karl‐Heinz Engel, Paul Fowler, Maria Jose Frutos Fernandez, Peter Fürst, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Trine Husøy, Melania Manco, Wim Mennes, Sabina Passamonti, Peter Moldeus, Romina Shah, Ine Waalkens‐Berendsen, Matthew Wright, José Manuel Barat Baviera, David Gott, Lieve Herman, Jean‐Charles Leblanc, Detlef Wölfle, Jaime Aguilera Entrena, Gabriele Gagliardi, Ana Maria Rincon, Laura Ruggeri, Camilla Smeraldi, Alexandra Tard, Laurence Castle
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 6, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The EFSA Panel on Food Additive and Flavourings (FAF Panel) provides a scientific opinion on the safety of soy leghemoglobin from genetically modified Komagataella phaffii as a food additive in accordance with Regulation (EC) No 1331/2008. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a3f79b9a1214ad99b626180adf77bab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.