Zobrazeno 1 - 10
of 267
pro vyhledávání: '"food coating"'
Publikováno v:
Green Processing and Synthesis, Vol 11, Iss 1, Pp 1083-1097 (2022)
Edible films from carboxymethyl cellulose (CMC)/starch incorporated with titanium dioxide (TiO2) nanoparticles were developed. The prepared films were characterized by Fourier transforms infrared, X-ray diffraction, transmission electron microscopy,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f8984ac85a64e7fb7247aa17d9a3a00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siddhartha Pati, Tanmay Sarkar, Hassan I. Sheikh, Kaushik Kumar Bharadwaj, Pranab Kishor Mohapatra, Anil Chatterji, Bisnu Prasad Dash, Hisham Atan Edinur, Bryan Raveen Nelson
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 8 (2021)
The γ-irradiated horseshoe crab chitosan was used as food coating to extend the shelf life of marine shrimp and fish. Fourier-transform infrared spectroscopy (FTIR), field emission scanning electron microscopy (FE-SEM), and X-ray diffraction (XRD) w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25931da9238649c4a2b1c53276604164
Autor:
Juliana Criollo-Feijóo, Carlos Alberto García-González, José Humberto Ayala-Armijos, Edison Omar Martínez-Mora, Fabián Patricio Cuenca-Mayorga
Publikováno v:
Revista de Ciências Agroveterinárias, Vol 19, Iss 4 (2020)
This study set out to determine the physical and mechanical properties of edible films made from native starch extracted from non-exportable Ecuadorian bananas (Musa sapientum L.). The following treatments were applied: 0.5% starch - 0.25% glucose (T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf09552c449e47d5a29cf6636eb71958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Fitopatologi Indonesia. 17:131-140
Serangan cendawan Thielaviopsis paradoxa dapat menurunkan kualitas buah salak selama penyimpanan. Salah satu cara penanganan pascapanen untuk mempertahankan kualitas buah salak pondoh ialah dengan penambahan bahan tambahan pangan kalsium klorida dan