Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"food chewing"'
Publikováno v:
Journal of Texture Studies
The influences of three different culinary methods: cooking, sous vide and grilling were studied with regards to quality and oral processing characteristics of pork ham. Besides instrumental analysis of color and textural properties of pork ham, sens
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun Mi Shin
Publikováno v:
Nutrients; Volume 12; Issue 7; Pages: 2105
Nutrients, Vol 12, Iss 2105, p 2105 (2020)
Nutrients
Nutrients, Vol 12, Iss 2105, p 2105 (2020)
Nutrients
Using 4 years of pooled data from the Korean Health Panel (2010–2013), the prevalence of food-chewing discomfort in adults over the age of 19 was investigated and the cross-sectional relationship between food-chewing discomfort and health behaviors
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
短報, 北海道医療大学看護福祉学部看護学科生命基礎科学講座
Publikováno v:
北海道医療大学看護福祉学部学会誌 = Journal of School of Nursing and Social Services, Health Sciences University of Hokkaido. 4(1):81-83
Autor:
Thierry Thomas-Danguin, Christian Salles, Marion Emorine, Patrick Mielle, C. Septier, J. Maratray
Publikováno v:
IEEE Sensors Journal
IEEE Sensors Journal, Institute of Electrical and Electronics Engineers, 2012, 12 (11), pp.3124-3130. ⟨10.1109/jsen.2012.2215471⟩
IEEE Sensors Journal, Institute of Electrical and Electronics Engineers, 2012, 12 (11), pp.3124-3130. ⟨10.1109/jsen.2012.2215471⟩
IEEE Sens. J. ISI Document Delivery No.: 088DX ; Times Cited: 0 ; Cited Reference Count: 20 ; Cited References: ; Davidson JM, 1998, J AGR FOOD CHEM, V46, P5210, DOI 10.1021/jf9806558 ; Deleris I, 2011, FOOD CHEM, V127, P1615, DOI 10.1016/j.foodchem.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ec113dbaa279b06b1bd8e39fec62718b
https://hal.inrae.fr/hal-02645126
https://hal.inrae.fr/hal-02645126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.