Zobrazeno 1 - 10
of 186
pro vyhledávání: '"food chemicals"'
Autor:
Manel Ghozal, Manik Kadawathagedara, Rosalie Delvert, Amandine Divaret-Chauveau, Chantal Raherison, Raphaëlle Varraso, Annabelle Bédard, Amélie Crépet, Véronique Sirot, Marie Aline Charles, Karine Adel-Patient, Blandine de Lauzon-Guillain
Publikováno v:
Environmental Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Introduction Prenatal exposure to environmental chemicals may be associated with allergies later in life. We aimed to examine the association between prenatal dietary exposure to mixtures of chemicals and allergic or respiratory diseases up
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db158220ed5b453dad36a3843f125ace
Autor:
Manel Ghozal, Manik Kadawathagedara, Rosalie Delvert, Karine Adel-Patient, Muriel Tafflet, Isabella Annesi-Maesano, Amélie Crépet, Véronique Sirot, Marie Aline Charles, Barbara Heude, Blandine de Lauzon-Guillain
Publikováno v:
Environment International, Vol 180, Iss , Pp 108195- (2023)
Introduction: Maternal exposure to food chemicals may increase the risk of allergy and respiratory disorders in offspring. We aimed to assess the association of prenatal dietary exposure to single chemicals and chemical mixtures with allergy or respi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2efcbaf914d44323ad1eaaa27320eb5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
César A. Zaa, Álvaro J. Marcelo, Zhiqiang An, José L. Medina-Franco, Marco A. Velasco-Velázquez
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 11, p 1598 (2023)
Anthocyanins are a type of flavonoids that give plants and fruits their vibrant colors. They are known for their potent antioxidant properties and have been linked to various health benefits. Upon consumption, anthocyanins are quickly absorbed and ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31089302aa7e45d095d92c3d31e279fd
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 14, p 2753 (2023)
In today’s era of increased food consumption, consumers have become more demanding in terms of safety and the quality of products they consume. As a result, food authorities are closely monitoring the food industry to ensure that products meet the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7791af7c641c45e7acb40c898cb3ad1d
Autor:
Liang SU, Lei ZHANG, Pengcheng REN, Zhixing LI, Yanan WANG, Ceng CEN, Chen XU, Zhaoping LIU, Pingping ZHOU
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 32, Iss 03, Pp 239-243 (2020)
Objective To quickly and automatically evaluate the risk of hazardous chemical substances in food quickly and automatically. Methods Based on the Spring MVC framework, a quantitative assessment model of food chemicals was integrated and a visualizati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf5fae07b3174dd1951a702c8c6a9af3