Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"food categorization"'
Autor:
Clara Lakritz, Lola Tournayre, Marilou Ouellet, Sylvain Iceta, Philibert Duriez, Vincent Masetti, Jérémie Lafraire
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Recently, neurocognitive studies have shown that food categorization is sensitive to both the properties of the food stimuli (e.g., calorie content) and the individual characteristics of subjects (e.g., BMI, eating disorders) asked to categorize thes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3c5237dc7b6455f8da55ee9a06d7da4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grekin, Rebecca
This work answers questions relevant to the determination of Scope 3 emissions from purchased goods: 1) how does the use of weight-based versus spend-based emissions factors (EF) affect the magnitude of emissions calculated, 2) how does using differe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::316aaf5169b5cc0a68c17c5f2368a1ad
Autor:
Rikke Højer, Margit Dall Aaslyng
Publikováno v:
Nutrients; Volume 15; Issue 6; Pages: 1326
Promoting children’s healthy food behavior is important in reducing the risk of developing obesity; it is therefore relevant to investigate methods to promote healthy food choices. This study’s aim was to investigate differences in rejection–ac