Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"food borne outbreak"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Since the first food-borne outbreak of Salmonella enterica serovar Bareilly in the UK (2010), it has been recognized as a new type of food-borne pathogen in S. enterica. To detect and characterize this new serovar pathogen in South Korea, a total of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06749bcc90544b8ba9c90cd36709caab
Autor:
Hyunjin Son, Miyoung Lee, Youngduck Eun, Wonseo Park, Kyounghee Park, Sora Kwon, Seungjin Kim, Changhoon Kim
Publikováno v:
Epidemiology and Health, Vol 44 (2021)
OBJECTIVES In July 2019, there were multiple reports on patients with hepatitis A among the visitors of a restaurant in Busan. The current study presents the results of an epidemiological investigation and outlines the supplementary measures that wou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4a0b90c26714a41b35d32b513cfb692
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 21, Iss 1, Pp 1-10 (2018)
Abstract Background Vibrio parahaemolyticus is one of the most common causes of seafood-borne illnesses in Korea, either directly or indirectly, by consuming infected seafood. Many studies have demonstrated the antibiotic susceptibility profile of V.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5939d46132414df9b07e4a23ea4a70aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Pertanian Indonesia. 25:424-431
Catering industry is a food business which produces ready-to-eat food or food that will not be cooked or reheated before serving. Therefore, the safety of food produced by catering industry becomes very important. During period of 2015–2017, the fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nancy H. C. Roosens, Nina Van Goethem, Herman Van Oyen, Nele A. M. Boon, Tine Descamps, Brecht Devleesschauwer, Annie Robert
Publikováno v:
Implementation Science, Vol 14, Iss 1, Pp 1-16 (2019)
IMPLEMENTATION SCIENCE
Implementation Science : IS
Implementation science : IS, Vol. 14, no.1, p. 79 [1-16] (2019)
IMPLEMENTATION SCIENCE
Implementation Science : IS
Implementation science : IS, Vol. 14, no.1, p. 79 [1-16] (2019)
Background Next-generation sequencing (NGS) is increasingly being translated into routine public health practice, affecting the surveillance and control of many pathogens. The purpose of this scoping review is to identify and characterize the recent
Publikováno v:
Applied Mathematical Modelling. 66:383-403
Food-borne illness occurs through the consumption of food that has been tainted at some point in the food supply chain. While most contamination is accidental, there is some evidence of intentional food adulteration. This study explores the relations