Zobrazeno 1 - 10
of 1 095
pro vyhledávání: '"food authenticity"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 1-12 (2024)
Purpose: To address the issue that laboratory methods cannot meet the need foron-site rapid testingat the grassroot level, a quick method for detecting the authenticity of meat products was established based on multienzyme isothermal rapid amplificat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fe65ca7cd54465d87e2bbea11b51af3
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 27 (2024)
Abstract Among the hive products of stingless bees (SB), honey is distinguished because it has different physicochemical properties than the honey produced by Apis mellifera. Its taste is more acidic and less sweet, and it naturally contains a higher
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28d05648f52e4bbb907f1eb7eb803604
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3182 (2024)
N-glycans have recently emerged as highly varied elements of Chlorella strains and products. Four years and eighty samples later, the increasing N-glycan diversity calls for a re-examination in the light of concepts of species designations and produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef2240f9dd05461d8f439bd8c9227bba
Autor:
Anna Mottola, Chiara Intermite, Roberta Piredda, Lucilia Lorusso, Lucia Ranieri, Stefania Carpino, Gaetano Vitale Celano, Angela Di Pinto
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2941 (2024)
Food authentication significantly impacts consumer health and the credibility of Food Business Operators (FBOs). As European regulations mandate the verification of food authenticity and supply chain integrity, competent authorities require access to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9262892514c6457382a280bb8d987336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 124, Issue 12, pp. 4234-4249.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2021-0495
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 3, p 498 (2024)
Developing a fast and non-destructive methodology to identify the storage years of Coix seed is important in safeguarding consumer well-being. This study employed the utilization of hyperspectral imaging (HSI) in conjunction with conventional machine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28e3b9a7864e4086818a30a5efaa1177
Autor:
Leonidas Sotirios Kyrgiakos, Malak Hazimeh, Marios Vasileiou, Christina Kleisiari, Georgios Kleftodimos, George Vlontzos
Publikováno v:
Proceedings, Vol 94, Iss 1, p 6 (2024)
Food fraud poses a significant challenge within the global food supply chain, with apprehensions regarding safety, authenticity, and efficiency. This study conducts a brief review of the literature by utilizing the Web of Science database, analyzing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/509ada449a2e4e86a225b88733ddebe2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.