Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"food anti-microbial"'
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 10, Iss 4, p 418 (2021)
β-Phenylethylamine hydrochloride (PEA-HCl) and ethyl acetoacetate (EAA) are anti-microbials with applications in food processing. As food anti-microbials, the compounds will have to withstand the cooking process without changing to toxic compounds.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29438e7a52944071ad3acae4718e9850
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 10, Iss 418, p 418 (2021)
Antibiotics
Antibiotics
β-phenylethylamine hydrochloride (PEA-HCl) and ethyl acetoacetate (EAA) are anti-microbials with applications in food processing. As food anti-microbials, the compounds will have to withstand the cooking process without changing to toxic compounds.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.