Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"food allergy treatment"'
Autor:
Aikaterini Anagnostou, Claire Lawrence, Stephen A. Tilles, Susan Laubach, Sarah M. Donelson, Mohamed Yassine, Anna Nowak-Wegrzyn
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 15, Iss 1, Pp 1-7 (2022)
Abstract Objective This research sought to explore health care providers’ (HCPs) experiences of delivering the first US Food and Drug Administration (FDA) and European Commission (EC) approved peanut oral immunotherapy (peanut OIT; Palforzia). Semi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fe59182b68e4ab8b309126094f0cd3b
Autor:
Jay Portnoy, Christina E. Ciaccio, Janet Beausoleil, George Du Toit, Stanley Fineman, Stephen A. Tilles, June Zhang, Claire Lawrence, Mohamed Yassine, S Shahzad Mustafa
Publikováno v:
Allergy, Asthma & Clinical Immunology, Vol 18, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background Shared learnings from the early use of novel therapies can aid in their optimization. The recent introduction of peanut oral immunotherapy (peanut OIT; Palforzia [Peanut (Arachis hypogaea) Allergen Powder-dnfp]) for peanut allergy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe08691edeb945cfb62568c25f5d1212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akihiro Maeta, Yuri Takaoka, Atsuko Nakano, Yukiko Hiraguchi, Masaaki Hamada, Yutaka Takemura, Tomoko Kawakami, Ikuo Okafuji, Makoto Kameda, Kyoko Takahashi
Publikováno v:
Children, Vol 8, Iss 10, p 919 (2021)
The coronavirus disease 2019 (COVID-19) pandemic’s impact on food allergy treatment such as home-based oral immunotherapy (OIT) is not known. This cross-sectional, questionnaire-based anonymized survey screened 2500 parents of children with allergi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ac13a1badfe4bc89ed13c1ed9da7533
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Masaaki Hamada, Yutaka Takemura, Kyoko Takahashi, Yuri Takaoka, Akihiro Maeta, Yukiko Hiraguchi, Makoto Kameda, Tomoko Kawakami, Atsuko Nakano, Ikuo Okafuji
Publikováno v:
Children
Volume 8
Issue 10
Children, Vol 8, Iss 919, p 919 (2021)
Volume 8
Issue 10
Children, Vol 8, Iss 919, p 919 (2021)
The coronavirus disease 2019 (COVID-19) pandemic’s impact on food allergy treatment such as home-based oral immunotherapy (OIT) is not known. This cross-sectional, questionnaire-based anonymized survey screened 2500 parents of children with allergi
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
International journal of molecular sciences, 21 (4
International Journal of Molecular Sciences, Vol 21, Iss 4, p 1474 (2020)
International journal of molecular sciences, 21 (4
International Journal of Molecular Sciences, Vol 21, Iss 4, p 1474 (2020)
The improvement of the knowledge of the pathophysiological mechanisms underlying the tolerance and sensitization to food antigens has recently led to a radical change in the clinical approach to food allergies. Epidemiological studies show a global i