Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"food allergy diagnosis"'
Autor:
Sami L. Bahna, MD, DrPH
Publikováno v:
World Allergy Organization Journal, Vol 17, Iss 5, Pp 100912- (2024)
The food allergy (FA) entity went through a long difficult road which led to much delay in its recognition. After long periods of denial and misdiagnosis, it attained its current designation as food hypersensitivity or allergy. This review will brief
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbd0edb7b1934e24a27164b2b1c2d2e0
Autor:
Manuela Olaya-Hernandez, Laura Del Mar Vasquez, Diana Lucia Silva, Sofia Martinez-Betancur, Maria Guerra, Oriana Arias, Luis Fernando Ramirez, Carlos Daniel Serrano
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 14 (2023)
IntroductionFood allergy affects 2-10% of the general population; it is more frequent among children than among adults, and it is one of the leading causes of anaphylaxis. Diagnosis of food allergy requires a detailed medical history, skin tests, spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b966c0f5b7ee4cd896b3dcdb4ea7f044
Autor:
Dr. med. Sigrid Steeb
Trotz ihrer weiten Verbreitung werden Lebensmittelunverträglichkeiten häufig noch falsch diagnostiziert, denn die Symptome können bei den verschiedenen Unverträglichkeiten sehr ähnlich sein – und ähneln zudem denen anderer Krankheitsbilder, i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.