Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"food alert"'
Autor:
Julio Parra-Flores, Fabiola Cerda-Leal, Alejandra Contreras, Nicole Valenzuela-Riffo, Alejandra Rodríguez, Juan Aguirre
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The objective of this study was to evaluate the presence of Cronobacter sakazakii and microbiological parameters in dairy products associated with a food alert. Ninety dairy product samples were analyzed, including seven commercial brands and two pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b79aaa897c948a0bb2380f0c506e764
Autor:
Mariola Rodríguez Font
Publikováno v:
Revista d'Estudis Autonòmics i Federals, Iss 15, Pp 197-240 (2012)
For decades the perverse effects of technological progress applied to food have been setting the approximation of regulations and procedures, and the search for effective mechanisms to fight them. The networks and early warning and surveillance syste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97509aeb689e48159ca24108a4bad4f8
Autor:
Martínez Ayala, Candela
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[ES] España registra al año cerca de 400 brotes de enfermedades de procedencia alimentaria, con una media de uno o dos al día, debido en un 50% de los casos a intoxicaciones producidas dentro del hogar por la falta de prácticas adecuadas de higie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a19d4e50ef908fce214ca346c068ecfc
http://hdl.handle.net/10251/173655
http://hdl.handle.net/10251/173655
Food Risks on the Web: Analysis of the 2017 Fipronil Alert in the Italian Online Information Sources
Publikováno v:
Risk analysis : an official publication of the Society for Risk AnalysisREFERENCES. 40(10)
In the summer of 2017, several European Union Member States were involved in a food alert caused by the presence of fipronil pesticide residues in chicken eggs. The food alert became a major news and received wide coverage both in the mass media and
Autor:
Alejandra Contreras, Juan Aguirre, Alejandra Rodríguez, Julio Parra-Flores, Nicole Valenzuela-Riffo, Fabiola Cerda-Leal
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
The objective of this study was to evaluate the presence of Cronobacter sakazakii and microbiological parameters in dairy products associated with athe food alert. Ninety dairy product samples were analyzed, including seven commercial brands and two
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodríguez Font, Mariola
Publikováno v:
Revista d'Estudis Autonòmics i Federals, Iss 15, Pp 197-240 (2012)
Revista d'estudis autonòmics i federals; Núm. 15 (2012); p. 197-240
Revista d'estudis autonòmics i federals; Núm. 15 (2012); p. 197-240
Des de fa dècades els efectes perversos del progrés tecnològic aplicat als aliments està imposant l’aproximació de reglamentacions i procediments, i la cerca de mecanismes eficaços per combatre’ls. Les xarxes o sistemes d’alerta i vigilà
Publikováno v:
Journal of Environmental Health. Sep2010, Vol. 73 Issue 2, p34-34. 1/6p. 1 Color Photograph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LOZZI, NICOLE
La tesi ha come finalità lo studio della sicurezza alimentare e del suo sistema di controllo nel contesto europeo. Per sicurezza alimentare qui s’intende da un lato, quell’insieme di disposizioni e di procedure previste dal legislatore, atte a g
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10280/777